Kongsberg Speedway

Nyhetskanal for NMK Kongsbergs speedwaygruppe.

25.4.06

Diverse om sesongen videre, basert på erfaringer i Riska.

Vi har fått mail fra Jan Ueland. Her følger et redigert utdrag:

Etter at det var et kjempe godt vær "SOL og blå himmel" under hele treningenlørdag, så komregnet på Riska speedwaybane søndag :-(Dermed måtte dessverre runde 1 avlyses og flyttes til en ny dato.

Etter et møte mellom dommer/lagledere alle ligalag/arrangør/ligaansvarlig/RB-lederså ble det bestemt at denne runden flyttes til mandag 5 juni "andre pinsedag".Dette er dagen etter runde 2 som kjøres på Elgane, dermed slipper kjørerneen ekstrakjøretur til vestlandet.

VIKTIG INFO angående påmelding som ble vedtatt på nevnte møte;

Alle kjørere som vil delta på treningssamlingen må melde seg på 7 dager før iht TLR.(Dette gjelder alle klasser) Dette kan f.eks gjøres ved at klubbene sender en liste med navn på kjørerneog hvilken klasse disse deltar i til arrangøren 7 dager før samlingen.Her skal det også merkes av hvis noen f.eks kun vil delta på treningen og ikke på løp dagen etter. Arrangøren skal sette opp second-half heat til 500ccm kjørerne som ikke deltar i liga matchen, derfor er det viktig at arrangøren får denne info i forkant.

Neste samling blir som nevnt pinsehelgen, dermed kan alle speedway kjørere allerede nå legge pinsen-helgen til vestlandet:

3.juni Elgane treningssamling alle klasser.
4.juni Elgane liga/N-cup/oldboys runde 2
5.juni Riska liga/N-cup/oldboys runde 1 (utsatt runde)